Liedjes van Pluk

Geschreven voor de basischool

Teksten: Carel van der Heijst
Muziek: Wim Rijnsburger

Liedjes van Pluk van de Petteflet. Liedjes gemaakt over ‘Pluk van de Petteflet’ naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt.

CD '10 Liedjes van Pluk en zijn Vriendjes'
€ 25,-

Wim Rijnsburger heeft in samenwerking met Carel van Heijst (teksten) liedjes gemaakt over ‘Pluk van de Petteflet’ naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Deze 10 Liedjes van Pluk en zijn vriendjes zijn opgenomen op CD en kunnen via e-mail of telefonisch besteld worden. De liedjes zijn geschikt voor alle kinderen van de basisschool en het liedje “Naar Zee” is specifiek voor kleuters geschreven. Om een indruk te krijgen hoe de liedjes klinken kunnen hieronder fragmenten worden beluisterd. Van alle liedjes is bladmuziek met uitgeschreven pianobegeleiding en accoorden beschikbaar. Desgewenst kunnen de geluidsbestanden digitaal worden aangeleverd.

Liedjes van Pluk van de Petteflet tekstboekje. Liedjes gemaakt over ‘Pluk van de Petteflet’ naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt.

Download gratis het
tekstboekje

Liedjes van Pluk van de Petteflet bladmuziek. Liedjes gemaakt over ‘Pluk van de Petteflet’ naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt.

Bladmuziek 'Liedjes van Pluk' € 10,-
Bestellen